Pilis Ultra Trail 50 km, 1943 m+

Helyszín, időpont

Piliscsaba Focipálya

Rajt: 2017. március 4. 08:00 óra

Érkezés: legkésőbb 07:30-ig, hogy legyen idő a regisztrálásra

Nevezés

Nevezni a lenti űrlapon, kizárólag 2017. január 7. és 2017. február 17. között lehet! A nevezés a nevezési díj átutalását követően válik érvényessé, melynek határideje a nevezés utáni 4. munkanap 12:00 óra. A nem fizetők nevezéseit ezek után töröljük.
A nevezés lemondására legkésőbb 2017. február 10-ig van lehetőség. Ezek után sem a nevezés lemondásra, sem átadására nincs lehetőség és a befizetett nevezési díjat sem visszautalni, sem másik versenyre átvinni nem tudjuk.

A nevezési díj 3500 Ft
​Létszámlimit 100 fő

A nevezési díjat a nevezést követően küldött válaszüzenetben megadott számlaszámra kell utalni - a megjegyzés rovatban kérjük tüntessétek fel neveteket és versenyt. "Vezetéknév, Keresztnév, Pilis Ultra Trail"
 

Amit a versenyen kapni fogtok:

  • Rajtszámot
  • Frissítést
  • SI időmérést
  • Az első három férfi és női futónak külön díjazást
     

NEVEZÉSI LAP

BEÉRKEZETT NEVEZÉSEK


ÚTVONAL

Az útvonal nagyrészt jelzett turistautakon halad, mely a track és a térkép segítségével jól követhető, de ezt a szervezők a kritikus helyeken további jelölésekkel (szalagozással) segítik.

gpsies link
 

Felszerelés

A frissítőpontokon a természet védelme érdekében műanyag poharakat nem használunk, ezért kulacs vagy pohár legyen nálad! 
Kérünk minden jelentkezőt, hogy a versenyre feltöltött mobiltelefonnal jöjjön, amin a szervezők a verseny ideje alatt szükség esetén elérhetik.

Az útjelző szalagokat igyekszünk gondosan kitenni, de a biztonság kedvéért mindenképpen javasoljuk, hogy legyen nálad térkép és lehetőség szerint GPS track!

Időmérés

Az időmérés dugókás rendszerrel történik, a dugóka letéti díja 5000 Ft. Kérjük, hogy pontos összeget hozzatok, egy darab 5000 Ft-os bankjegyet! Semmilyen más letéti díjat nem fogadunk el, a letéti díjat a verseny végén, a dugóka leadását követően adjuk vissza.
Lehetőség van saját dugókával indulni, kérjük ez esetben a nevezéskor a megjegyzés rovatban küldjétek el dugókátok számát.

Checklist a nagy napra:
- feltöltött mobil
- térkép
- 5000 Ft-os bankjegy
- kulacs vagy pohár
- időben történő indulás, hogy legkésőbb 7,30-ra ott legyél
 
Ami nem lesz:
- szintidő
- záróbusz
 

A Pilis Trail támogatói, akik nélkül nem lehetne verseny